Francuski za starije osnovce (11-14 godina)

Ovi kursevi su posebno prilagođeni starijim osnovcima i omogućavaju učenicima sticanje jezičkih i komunikativnih znanja osposobljavajući ih za razgovor u raznim svakodnevnim situacijama. Rad u učionici se zasniva na novim metodama koje se oslanjaju na svakodnevicu tinejdžera i uključuju njihove omiljene vidove komunikacije: muziku, sms, stripove, video dokumente itd. Najviše pažnje se posvećuje razumijevanju i usmenom izražavanju, što ove kurseve čini živim i dopadljivim za mlade.

Na ovim časovima se učenici pripremaju za polaganje ispita iz francuskog jezika DELF Junior.

Maksimalan broj polaznika po grupi je 15. Nivo znanja u grupi je ujednačen. Polaznik prilikom upisa prolazi besplatni evaluacioni test na osnovu kojeg se određuje nivo njegovog poznavanja francuskog jezika i predlaže grupa. Naše učionice su opremljene interaktivnim tablama (TBI) koje omogućavaju dinamične kurseve i čine učenje zanimljivijim. U skladu sa željom polaznika u okviru istog nivoa, časovi se mogu održavati u prostorijama Francuskog instituta ili online.

2 tromjesečna ciklusa godišnje:

  • zima – proljeće (februar/maj)
  • jesen – zima (septembar/decembar)

1 čas nedjeljno (subotom) u trajanju od 120 minuta
Ukupno 26 sati u toku 13 nedjelja
Cijena kursa: 130€
Cijena udžbenika Adoshère 1: 25€
Cijena udžbenika Adoshère 2, 3 i 4: 27€

Upis se vrši slanjem formulara za upis na e-mail: ifm@institutfrancais.me, telefonom +382 20 667 000, +382 69 345 305 ili lično u prostorijama Francuskog instituta.

Formular za upis

Pravilnik